Wijnwinkel Vinoooh!

Door grondig te degusteren, te proeven en te selecteren stellen wij bij Vinoooh! een kwalitatief wijngamma samen. Naargelang nieuwe ontdekkingen in verschillende wijngebieden, wordt dit assortiment continu aangepast. 

In het hartje Antwerpen legt Wijnhandel Vinoooh! de nadruk dan ook op de rechtstreekse import, direct vanuit het productiegebied. Rechtstreeks bevoorrading vanuit landen als Frankrijk, Spanje en Italië betekend kwaliteit tegen de scherpste prijs kunnen aanbieden.

Het aantal Wijnliefhebbers is in stijgende lijn. Vincent heeft al meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de wijnwereld. Tien jaar lang werkte hij onder meer in Bordeaux om de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen.

Vinoooh! is steeds op zoek naar de pareltjes met de beste prijs-kwaliteitsratio voor onze wijnliefhebbers. In elk prijssegment worden topproducten aangeboden. Het kwalitatieve wijnselectie bestaat uit kleinere wijnboeren die niet meedoen aan massaproductie en die respect tonen voor natuur en “terroir”, en daardoor meestal zeer hoog aangeschreven staan in de wijnpers en bij de wijnexperts. 

Als detailhandel in het hartje Antwerpen, bieden wij naast ons wijnen en champagne ook een beknopte assortiment sterke dranken, crèmes, vermouth, digestieven en aperitieven die wij gedeeltelijk ook zelf rechtstreeks importeren.  

In de winkel zijn er ook gekoelde flessen beschikbaar. Zo geniet u steeds, ook last-minute, van een fles op de juiste temperatuur.

Openingsuren

Woensdag - Zaterdag: 11u30 - 18u30.
Zondag: gesloten
De 1ste zondag van de maand open: 11u30 - 18u30

Contact:

tel: +32 (0)491-97 38 39
email: info@vinoooh.be

Parking:

Parking Brabo (100m van de winkel)
GPS: Reynderstraat 10, 2000 Antwerpen

Bij een aankoop vanaf €50, terugbetaling van €4 op vertoon van parkeerticket.
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x