Wijnwinkel Vinoooh!


Door grondig te degusteren, te proeven en te selecteren stellen wij bij Vinoooh! een kwalitatief wijngamma samen. Naargelang nieuwe ontdekkingen in verschillende wijngebieden, wordt dit assortiment continu aangepast. 

In het hartje Antwerpen legt Wijnhandel Vinoooh! de nadruk dan ook op de rechtstreekse import, direct vanuit het productiegebied. Rechtstreeks bevoorrading vanuit landen als Frankrijk, Spanje en Italië betekend kwaliteit tegen de scherpste prijs kunnen aanbieden.

Het aantal Wijnliefhebbers is in stijgende lijn. Vincent heeft al meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de wijnwereld. Tien jaar lang werkte hij onder meer in Bordeaux om de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen.

Vinoooh! is steeds op zoek naar de pareltjes met de beste prijs-kwaliteitsratio voor onze wijnliefhebbers. In elk prijssegment worden topproducten aangeboden. Het kwalitatieve wijnselectie bestaat uit kleinere wijnboeren die niet meedoen aan massaproductie en die respect tonen voor natuur en “terroir”, en daardoor meestal zeer hoog aangeschreven staan in de wijnpers en bij de wijnexperts. 

Als detailhandel in het hartje Antwerpen, bieden wij naast ons wijnen en champagne ook een beknopte assortiment sterke dranken, crèmes, vermouth, digestieven en aperitieven die wij gedeeltelijk ook zelf rechtstreeks importeren.  

Vanaf heden is het ook mogelijk om wijnen en andere dranken te degusteren in onze nieuwe wijnbar! Kom gezellig wijnen proeven vergezeld met heerlijke aperitiefhapjes. 

In de winkel zijn er ook gekoelde flessen beschikbaar. Zo geniet u steeds, ook last-minute, van een fles op de juiste temperatuur. 

Geniet in onze wijnwinkel steeds van een 11+1 promotie bij aankoop van 12 dezelfde flessen!

Openingsuren

Donderdag - Zondag: 12u00 - 20u00.

Contact:

tel: +32 (0)491-97 38 39
email: info@vinoooh.be


Volg ons:

Parking:

Parking Brabo (200m van de winkel) of aan de Scheldekaaien
GPS: Vlasmarkt 21, 2000 Antwerpen

Bij een aankoop vanaf €75, terugbetaling van €4 op vertoon van parkeerticket.

Er is elektronische beveiliging aanwezig in de winkel!


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x