Terroir

TERROIR is al meer dan 20 jaar een begrip in het Antwerpse wereld van Restaurants, Wijnbars en Cafés. Een intensief selectiewerk vertaalde zich in een gamma wijnen waar we zeer trots op zijn. Dit assortiment wordt continu aangepast volgens de ontdekkingen die wij doen in de verschillende wijngebieden en naar smaak van onze klanten. TERROIR legt de nadruk op rechtstreekse import, direct vanuit de productiegebieden vooral in Europa maar zeker niet uitsluitend. 

TERROIR is gevestigd achter het Groen Kwartier in Antwerpen in een gedeelte van de oude IJsfabriek aan de Lange Leemstraat. De voormalige ijsvoorraadkelders van deze centraal gelegen site bieden optimale omstandigheden voor het bewaren en rijpen van ons wijn. Omgebouwd tot onze wijnkelders, beschikken we nu over zo’n 1000m2 op zeer natuurlijk geklimatiseerde stockageruimte.

TERROIR heeft zich sinds het begin gericht op horeca klanten die een hoge en constante kwaliteit eisen en service. Maar ook als particuliere klant zal u bij ons warm ontvangen worden! Wij zijn steeds bereikbaar per telefoon tijdens de openingsuren op 03/281 08 82 of per mail op info@terroir-wines.be en verheugen ons erop een bestelling voor u te mogen klaarzetten. Een bestelling afhalen is immers mogelijk met of zonder afspraak van maandag t.e.m vrijdag tussen 8 en 16 uur doorlopend. Bestellingen kunnen ook veilig door onszelf bij u thuis geleverd worden. We leveren in Antwerpen al vanaf 95 euro aankoop gratis aan huis !

TERROIR beschikt ook over parkings voor de deur en over een authentieke degustatieruimte. Deze lenen zich onder meer perfect voor verschillende bedrijfsactiviteiten, culturele activiteiten, ed... Neem zeker contact voor meer informatie.
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x